Pozvánka na pouť SPIRITUAL TREKKING

Posted by aura On December 15, 2010 Comments Off

.

Pozvánka na pouť

SPIRITUAL TREKKING

.

Sraz poutníků  29., 30., 31. ledna 2011 v recepci hotelu Siam Oriental  (ulice Khaosan, Bangkok), vždy v 8 hodin a v 15 hodin přijde Mr. Pútt.

Duchovní pouť je ZDARMA (každý poutník si hradí pouze své náklady).

Pouť je určena:

1. VŠEM MUŽŮM,

kteří se zúčastnili zářijového semináře v Brně SPIRITUAL TREKKING Nomination Session, případně mužům, kteří na tomto semináři nebyli, ale jsou studenty kurzu Spiritual Trekking.

(Přihlásit se do kurzu Spiritual Trekking s možností jet na tuto pouť, se lze na této adrese: durgayasmine@reddif.com).

.

2. ŽENY, JEŽ SPLŇUJÍ TYTO PODMÍNKY,

tedy účast na semináři a nebo jsou studentkami kurzu Spiritual Trekking, NAVÍC, ABY MOHLY NA DUCHOVNÍ POUŤ PŘIJET, MUSEJÍ SPLNIT NÁSLEDUJÍCÍ DODATEČNÉ PODMÍNKY:

2a) Češky a Bulharky musejí s sebou přivést písemné povolení svého senátora (každý senátor má ve svém okrsku kancelář, ve které pravidelně úřaduje):

POVOLUJI ŽENĚ…………………(jméno) JET NA DUCHOVNÍ POUŤ SPIRITUAL TREKKING 2011, NA KTERÉ MOŽNÁ PROBĚHNE I TANTRICKÝ OBŘAD SPOJENÍ LINGAMU S JÓNI.

………………………………………………………………………………..Senátor …………….  (jméno)

PS: Nechejte mu, prosím, 3 kopie této pozvánky.

Omlouváme se za tuto naši protiemancipační a nábožensky diskriminační žádost, ale nevzešla z našeho rozhodnutí. (Více info naleznete v dokumentech CHARTA 2010 >>>www.bbc.co.uk/news/world-europe-11954499, Memento Dobeš aneb Striptýz České ústavy >>>www.aurarelax.com u textu Vzpomínky tantrika 2).

2b) Muslimské ženy z Kosova, Bosny a Hercegoviny si musejí přivést stejnou žádost, ale podepsanou nikoliv senátorem, nýbrž manželem či otcem či bratrem.

2c) Ženy ze svobodných emancipovaných zemí (např. Slovensko, Polsko, Rakousko, Itálie, Německo, Anglie, Francie, Řecko, atd.) mohou na duchovní pouť SPIRITUAL TREKKING 2011 přijet za stejných podmínek jako muži (viz bod 1).

Dále bez diskriminačních povolení od senátora či mužského dohledu mohou přijet také Češky, Bulharky, muslimky z Kosova a Bosny-Hercegoviny, které žijí a nebo studují ve svobodných emancipovaných zemí (viz výše uvedený seznam,např. Slovensko, Polsko, Rakousko…).

– Podrobné informace o pouti Spiritual Trekking obdržíte, tak jak je dobrou tradicí již od duchovní poutě v roce 1999, až v místě srazu, tentokrát tedy v Bangkoku v recepci hotelu Siam Oriental, který vévodí slavné ulici Khaosan, ovšem je možné, že se některé drobné rady objeví už dříve na webu www.aurarelax.com.

– Písemně, tedy poštou, vám rádi zašleme informace, pokud žijete a nebo máte kontaktní adresu ve svobodné zemi (viz výše uvedený seznam zemí), tuto adresu i s vašim dotazem pište na adresu durgayasmine@reddif.com.  Pokud nestihneme zareagovat odpovíme vám v Bangkokském místě srazu.

– Tento text Pozvánka na pouť SPIRITUAL TREKKING je určena k dalšímu šírení, nejen na titulních stránkách webů: www.kitak.cz, www.poetrie.cz, www.aurarelax.com, www.soulcast.com/Casu/, www.jaroslavdobes.org, ale i na další blogy či skrze vaše facebooky a emaily. Navíc budeme rádi, když Pozvánku vytisknete a řeknete o ní i těm, co nemají rádi počítače.29.1.2011 očekáváme v Bangkoku první poutníky a poutnice alias Spiritual trekkery, a to i v případě, že již neproběhne žádná další komunikace. A v dalších dvou dnech, tedy 30. a 31. ledna, si přes Mr.Pútta vyzvedneme poutníky zbylé.Konec pozvánky k duchovní pouti Spiritual Trekking..


DODATEK: ZÁKLADNÍ INFO K POUTI  Spiritual Trekking 2011.

- Přesun z Evropy na místo srazu zvládne úplne každý se 100%-ní bezpečností, pokud z letiště v Bangkoku na ulici KHAOSAN (Khaosan Road) použije tzv. AIRPORT BUS (asi za 5 eur)

- Letenky je nejlépe nakupovat do 18.12. a od 4.1. (Bývají, i když na vánoce říkají, že jsou již vyprodané). Cena zpáteční letenky by se měla pohybovat od 12.000 do 21.000 (odlety z Vídně a Mnichova jsou levnější-Prodávají se i v Česku např. Student agency (I pro dospělé), Nemo Selecta, Asia tour atd.)

- Kdo si nevyřizuje Thajská víza v Praze, může v Bangkoku na letišti dostat  14-denní VÍZA ON ARRIVAL(pro pouť dostačují), stojí asi 30 eur a mají tam i nonstop  fotografa, protože úřadují nonstop, ovšem tito úřednící chtějí vidět zpáteční letenku v termínu těchto víz.

Což se řeší:

A) koupí levné letenky, a zpáteční let se nechá propadnout a koupí se v Asii (levně) jiná,

B) dodatečnou změnou termínu odletu, tedy se ptejte již při koupi, zda je to u kupované letenky možné a za kolik.

C) Koupí nejlacinější letenky do sousední země.  Např. po internetu letenku  Bangkok-Penang-v Malajsii (kde máme bezvízák) lze s časovým předstihem sehnat i za 50 eur. Tuto letenku kvůli vízům z letiště pak vyhodíme nebo zkusíme vrátit.

Právě popsané se vás netýká, pokud si budete vyřizovat dlouhodobá víza na Thajské ambasádě v Praze, žádejte o vícevstupní víza, to kdyby se putovalo do okolní země (populární bývá Laos nebo Kambodža). Pokud obdržíte jen jednovstupní víza, nic se neděje, protože se na vás bude vztahovat další věta. Ti, kteří si zakoupí víza na letišti v Bangkoku, toto neřeší, protože si při návratu z Laosu snadno koupí na hranicích víza další.

- Délka poutě je nejméně 16 dní (např.29.1. – 13.2.), plus doba letu do a z Thajska, a nejdéle 4O dní (např.29.1. – 13.3.). Volba je na každém poutníkovi.

- Není nutné si je kupovat, ale je dobré v knihovně či v knihkupectví kouknout na praktické informace, mapky, ceny v průvodci LONELY PLANET, Thajsko, a nebo Lonely Planet Východní Asie (je přehlednější). Nejvíc vás zajímá pasáž Bangkok (Khaosan Road).Také si můžete  nastudovat Spiritual Trekking Siamské snění (ve stejnojmenné knize Jaroslava Dobeše

- Nejvýraznější položkou v rozpočtu poutníka do jihovýchodní Asie bývá jednoznačně zpáteční letenka do Bangkoku (či Singapuru, či Kuala Lumpur, odkud se dá do Bangkoku levně přejet nočním klimatizovaným autobusem)..

- Tolik základní informace. Těšíme se v Bangkoku 29.ledna (i na ty, co přijedou v následujících dvou dnech) na všechny poutníky a případné poutnice. I když z naší strany nepřijde již žádná další informace nebo email, znamená to, že 29.1.2011 očekáváme v Bangkoku první poutníky a poutnice alias Spiritual trekkery.

Comments are closed.