Casanova Sútra Epizoda XVI.

Posted by aura On December 21, 2010 Comments Off


. . . . . . . . . . . . .

Pozvánka na pouť

SPIRITUAL TREKKING

Ženy ze svobodných emancipovaných zemí mohou na duchovní pouť SPIRITUAL TREKKING 2011 přijet za stejných podmínek jako muži…. celý text zde>>>

.
. . . . . . . . . . . . .
.

XVI. EPIZODA

Óm nadsamče, jako putující tantrik
Jaroslav Dobeš

“Óm nadsamče, v Lehu jsem se vyspal se svou první Izraelkou. Měla úplně stejnou pochvu jako Palestinka z Jordánska, a ty tvrdíš, že každá pochva je jiná a že Mahámudra je nejkrásnější pochva mého života. Pořád si myslím, že píče jsou v podstatě stejné.”

“V tom je duchovní pointa tantry. Jako putující tantrik jsem viděl pochvy žen ze 108 zemí světa a můžu jen potvrdit tvé poznání, že od pohledu se příliš neliší. A proto se jakákoli žena může stát středobodem mužova vesmíru, jakákoli žena se může proměnit v nejdůležitější ženu tvého života, hezká, škaredá, stará, mladá, černá, bílá, malá, velká, bohatá, chudá, to je jedno, když to nastane, převezmou vládu slapové síly tantry a všechny přívlastky karmy a psychologie vztahů ustoupí do ústraní.

Tak to funguje od počátku světa a vychází to ze vrozené přirozenosti a ze vzpomínek srdce na vtělení, v němž daná osoba naposledy studovala tantru. Ty studuješ tantru teď, takže bys měl pokročit dál.

Školené oči tantrika, jeho žalud, jeho ruce ví, že na světě neexistují dvě stejné pochvy. A proto pozná, které z nich mohou být pro současné muže Mahámudrou a které nikoliv. No a samozřejmě pozná, která je nejkrásnější jóni – pochva jeho života a ví, že s její nositelkou může prožít nejúžasnější život ze všech možných variant svého osudu.”

“Tys byl v ženách ze 108 zemí?!?”

“No, to je na delší povídání, rozhodně nejde o nějaké trofej číslo, nýbrž o výzkum kulturních odlišností…”

“… píčí celého světa!” Vyprskl jsem smíchy

Óm nadsamec se podíval k horám, a teprve pak větu dokončil.

“… odlišností, tedy energetických bloků žen z různých prostředí. Tato odlišnost v některých velkých zemí je tak obrovská, že třeba USA tantricky nevnímám jako jednu zemi.”

“Cool! Řekneš mi tři země, kde ženské mají pochvy, jejichž tantrická energie by mohla být mou Mahámudrou?”

“Ostrov Nevis, Jihoafrická republika a Chile.”

“Tys měl babu z Nevisu?”

Óm nadsamec otázku ignoroval. Místo toho po mě chtěl duchovní cvičení:

“Zamysli se, jestli jsi mezi ženami své minulosti potkal svou Mahámudru.”

“Jako jestli jsem ji neprošvihnul?”

“Před pěti lety jsem začal kvůli své holce chodit na nejrůznější jógové, kung-fu a tantrické semináře. Normálně jsem kvůli roštěnce nešel ani do kina, teda pokud mi už dala, ale kvůli téhle bábě jsem dost vyšiloval i po tom, takže by to mohla být Mahámudra…”

“Jó? A jakpak se jmenuje? A proč tu není s tebou?”

“Jmenovala. Rozešli jsme se.” Odsekl jsem rozechvělým hlasem. Přece mu tu nebudu vyprávět o Ješe Li a o tom , že se tu s ním zahazuju jen proto, abych ji znovu viděl.

.

.

VZKAZ REDAKCE:

.

Přejeme vám slunovratovou mystiku duše,
. . . . . . .  . . .. .
. .   ..  .. vánoční harmonii srdci
. . . . . . . . . . . . . . .. . .  .  .a novoroční smích po celý rok 2011,

kdy se opět zde nebo na www.soulcast.com/Casu setkáte s Óm nadsamcem, a to již v XVII. části Šamanské ochrany, (jež je úvodním dílem zasvěcovacího tantrického románu  Casanova Sútra, u nás prvního “zakázaného” autora od pádu totality…).

.

Zde je závdavek z této lednové XVII. kapitoly:

Tradiční tantra Vama Marga zná jedinou učebnu, a tou je život. A místo knihy o tantře bude vždy upřednostňovat dotek penisu a pochvy, protože ten vydá za milion teoretických lekcí na školních hřištích bez ryb.

V obci Tabo přešel od teorie k praxi. Čekali nás tam dvě Angličanky a šílený Ind, co měl vlasy jako Bob Marley. Samý dred.

Když se uvítali, představil nás. To je Hippie, nejlepší ženská na světě, a to je Cobra, bývalý Aghora sádhu, který založil Sadhu Bikers sektu.

To mě zajímalo. Od té druhé holky, Niki, jsem se dozvěděl, že Cobra, jakožto Aghora sádhu, na ničem nelpěl. Nic na tomto světě pro něj nebylo ani dobré ani špatné, a tak spával s cizinkami. Ze začátku mu to tolerovali, ale když poznal Hippie a začal na ní být sexuálně závislý, ostatní sádhuové ho odsoudili. Vynadal jim, že nejsou duchovně pokročilí, protože pravý Aghora by se nikdy nepohoršil nad sexem, už jenom proto, že nic není ani dobré ani špatné, a odešel s Hippie pryč. Spolu prohlubovali Agora nauku tantrickou cestou a putováním, které jediné může zajistit svobodu duše. Jenomže byli pořád zkouření a taky shnilí,  tak nikdy nikam nedošli. Což vyřešil Cobra koupí obrovské mašiny ála Harley Davidson a stal se zakladatelem komunity šivaistických sádhuů putujících na motorce.

“Hele, Óm nadsamče, přivezli jsme ti tady mladou, aby ses na ni podíval, má nějaké problémy. Její starý ji přinutil k trojce a ona je z toho sexuálně totálně bloklá, a místo sexu a zábavy pořád přemýšlí. Říkám jí, hele Niki, to bude v poho. Pojedeme za Óm nadsamcem, a ten ti z hlavy vyšuká všechny problémy.”

“Cobro, to o mě opravdu říkáš? Podíval se přísně Óm nadsamec.”

“Dyť je to pravda.” Hájí se muž, jenž svou přezdívku získal tím, že cizinky balil větou:

“Půjdeš se mnou? Ukážu ti kobru.”

.

DODATEK: Text je určen k vydání na www.aurarelax.com, www.poetrie.cz a coby vánoční dárek i na jakýkoliv jiný web, blog, facebook atp., či do tištěné verze časopisů, novin, almanchů, buletinů atd.

Comments are closed.