Óm nadsamcova životní filosofie v kostce 5.kapitola

Posted by aura On June 29, 2011 Comments Off

..

..

5. Kapitolka   RYBÁŘSKÝ SEX A ODHÁČKOVÁNÍ

◊ Prolog editorky

Původní popiska k závěrečné koláži předchozí kapitolky  se rozrostla ve zřejmě nejzajímavější kapitolku celého textu. Úvodem bych jen řekla, že tantrik, jenž vidí auru a energie, vidí ženské přirození tak, jak rybář vidí háčky rozpíchaná ústa kapra, jehož před ním chytilo a zpět do vody pustilo nespočet rybářů.

Tuto schopnost měnit ženské přirození sexu dává stejná síla, jež během početí spouští průběh vtělení duše – vědomí – individuality. Více viz knihy Guru Járy, Casanova Sútra a De Sade Sútra.

Proč o těchto duchovních naukách víme jen minimum?

Jsou to nesmírně tajné nauky, které unikly na veřejnost pouze selháním některých tzv. „čélů“. A právě kvůli tomu dostal Guru Jára od mistrů, včetně Guru Anahdána, možnost, aby toto selhání svých studentů propadlíků napravil a srovnal jejich obrovské nepřesnosti. A tak dočasně může mluvit a psát o naukách, dříve nezasvěceným uším a očím nedostupných.

Konec prologu

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Zeptal jsem se:

Guru Járo, začal jste větou… Pokud by šlo o sex či tantru… Jaký je v tom pro vás rozdíl­?

V principu žádný, tantrici jsme všichni, a jak rád dodává Guru Anahdán, a kdo tantrik není, vymře. Avšak zatímco u sexu tantrického platí

Ježíš řekl: Když dva učiníte jedním, stanete se Syny člověka. A když pak řeknete: “Horo, pohni se”, tak se pohne,

pak u sexu „rybářského“, po němž v ženách zůstávají astrální háčky a v mužích astrální trny, naopak platí

Ježíš řekl: Dva budou odpočívat na jednom loži, jeden zemře a druhý bude žít.

• Obr 8.    Astrofocus®       Inamorata 872©JD, 2011

Osobní medajlonek, sloužící jako průvodka k tantrickému odháčkování Ilony Ondříškové, vypsána asistentkou tantrika (sestrou Barbarou Jasmínou) před odháčkováním na základě konzultací u čaje.

a) Ilonu přivedla a její duchovní, karmické a lidské kvality, jimiž si evokační rituál odháčkování duchovně zasloužila, garantuje MARKÉTA s tím, že Ilona je v jádru  nesmírně hodná osoba, která v životě upadla kamsi do pocitové propasti, v níž dělá špatné věci, a kam ví, že nepatří.

b) Počet háčků (sexuálních partnerů) hlásí 26 až 28, ale u některých si kvůli alkoholu, marihuaně,  extázi není jistá / tantrik našel nejméně 40 háčků/. Z drog ještě vyzkoušela kokain, LSD a pervitin, ale nikdy prý nebyla závislá.

Z těchto 26-28 háčků /opraveno na 40+/ je:

•  sukubických asi 70% (tyto vznikají v poloze, kdy muž vrcholí zespodu, tudíž žena je nahoře)

•  inkubických asi 30% (z poloh, kdy muž vrcholí shora – žena je dole)

/(Tantrik doplnil: Z energií vyplývá, že Ilona nejraději vrcholí v poloze Raka, což pro ni není vhodné – více popiska pod úvodní  koláží v Prologu)/

VSUVKA

Vysvětlení závorek a textu bez závorek:

1. (…)    Údaje v této kulaté závorce doplnila editorka

2a)          Údaje bez závorky, tedy samotná Průvodka, zachycují slova Ilony, která řekla asistentce tantrika. S průvodkou pak tato asistentka (v tomto případě sestra Barbara Jasmína) a osoba, jež zájemkyni duchovně a lidsky garantuje (v tomto případě MARKÉTA), žádají tantrika o osobní setkání a případné odháčkování.

2b)         Tedy informace, jež v závorce nejsou, sdělila Ilona během pohovoru před odháčkováním, a odborné informace, jako aura, čakry atd., k nim přidala asistentka, jež pohovor dělala. Asistentka i garantní osoba jsou potom přítomny i samotnému odháčkování coby „ministranti“.

3) /…/   Údaje v průvodce jsou následně po odháčkování doplněny tantrikem, na základě jeho postřehů a toho, co vnímal vnějšími i duchovními smysly během iniciace Iloniny vagíny Tantrickým kladivem, a co po průniku lingamu do posvátného kruhu její jóni vyčetl duchovním zrakem z jejích reinkarnačních hodin v 5. čakře a z kroniky Akáša. Právě souhrn těchto informací najdete v závorce /…/.

• Obr 9. Astrofocus Tantragram sexuálních poloh pro Ilonu od Guru Járy©JD, 2011

Ilona Ondříšková byla počata v poloze Vah, z čehož podle jejího horoskopu vyplývá:

1. Že její doporučenou esotericko-tantrickou polohou 8. domu, která jí bude rozšiřovat duchovní vibrace a zlepšovat její karmu, je poloha Býka, tedy vleže na břiše. Nejenže takový sex v ní ukojí její velmi silné touhy po extázi typu „ustřelená hlava“, ale také zmírní marsovskou opozici, což znamená, že neschopnost prožít s mužem, jehož dobře zná, takové sexuální naplnění, jaké zažívá s novým milencem, bude eliminována a ona bude totéž, co zažívá s náhodnými známostmi, pravidelně zažívat se svým partnerem. Jen by si v této poloze měla představovat, že neví, kdo nad ní je, že je to neznámý milenec. V tom jí pomohou zavřené nebo šátkem zavázané oči a pozice, v níž roztaženýma rukama „nad hlavou“ křečovitě svírá polštář (může si nechat ruce přivázat). Pokud partnerovi důvěřuje, může jej požádat, aby jí u toho tvrdě a rytmicky tisknul zadeček a stehna, jako by si ji „bral“, a vždy tento úchop držel asi pět vteřin. Pozor, Ilonině typu kundalíní by v této poloze nedělalo dobře ani plácání, ani bičování.

2. Iloninými vztahy a lásku upevňujícími polohami jsou ty, jež jsou v trigonu s polohou jejího početí, např. poloha Vodnáře, a jež jsou v sextilu s polohou jejího početí, např. poloha Lva. Polohy znamení v trigonu jsou vhodné pro významný, celoživotní vztah, polohy v sextilech jsou vhodné pro dlouhodobé chození.

3. Naopak vztahy a lásku rozbíjející kvadraturní polohy, jimž by se měla vyhýbat, obzvláště při orgasmu,  jsou poloha Kozoroha a Raka. VÝJIMKU DOPŘÁT SI TĚCHTO POLOH SI V KLIDU MŮŽE DOVOLIT V SEXU NA JEDNU NOC, ale s vědomím, že když partner v těchto polohách vyvrcholí, bude z této polohy háček hustší, v rybářské hantýrce kurzu Háčky se pro něj používá termín Třpytka (samozřejmě, že astrální alias reiki).

V tantragramu Guru Járy byla použita díla následujících umělců:

POLOHA VAH   Dva muži jsou „vyřezaní“ z prima trojky ilustrace Édouarda-Henriho Avrila pro knihu De Figuris Veneris.

POLOHA BÝKA Ve výukovém obrázku polohy Býka vidíte Avrilovu ilustraci pro reedici slavných renesančních Sonetů a vidíte na ní zachycen anální styk, který se v minulosti nazýval sodomie a hrozily za něj nejvyšší tresty, tak jak to zažil Markýz de Sade, jenž byl následně popraven v nepřítomnosti.

POLOHA VODNÁŘE   Shunga s názvem Duch jara (tradiční japonské erotické umění), jejíž autor Utamaro Sudo zachycuje milence ve Vodnářské poloze. Když je žena nahoře, zavládne tudíž Vodnářský věk.

POLOHA LVA  Základní Lví pozice se v tibetské tantře nazývaná Yab Yum, přezdívá se jí „v Lotosovém sedu“ a má pro svou jógovou náročnost i stravitelnější varianty, mezi něž patří i tato z indické kámasútrické miniatury z 19. století.

POLOHA KOZOROHA  Ve výukovém obrázku polohy Kozoroha vidíte ilustrace Agostina Carracciho z renesanční „kámasútry“, nazvané I MODI aneb Šestnáct poloh rozkoše; podle této knihy „jel“ i samotný Giacomo Casanova. Na pozadí vidíte japonské obrazy, protože poloha Kozoroha je výřezem z Astrofocusů Guru Járy Sisters of Orgasm a Tantric Hammer.

POLOHA RAKA  Erotická miniatura z Indie 18. století zachycuje nejrozšířenější variantu polohy znamení Raka, polohy, ve které byli počati velikáni jako Albert Einstein, Lev Tolstoj, William Shakespeare.

Použité obrázky na koláži jsou z knihy Guru Járy Casanova Sútra, jež se háčkům a tajnému vlivu sexuálních poloh na život člověka věnuje (knihu lze dostat v knihkupectvích, knihovnách a nebo přímo zde >>>).

c) A nyní už zpět k odpovědím Ilony Ondříškové, která na následující otázky odpověděla takto:

Anální sex: ráda, asi polovina z jejích partnerů

Orální sex: nevadí jí, pokud je výměnou za její, spíš ale líže, z „krkovky“ se jí fyzicky zvedá žaludek. Vasánu z krkovky do 5. čakry mají tudíž jen tři nebo čtyři partneři,  zatímco orál klasický dělala více mužům, než s kolika má její vagína háček.

Lesbický sex: Žádná zkušenost.

Orgie: Vědomě ne, ale možná během zážitku popsaném v odpovědi Nejtěžší háček, a také jednou na studentské koleji si ji se spolubydlící na pokoji ve spánku uprostřed noci prohodili partneři, se kterými přišly z diskotéky.

d) Karma astrodomů spuštěná odpaněním v 16 letech

Je znamení Štíra, oblíbená barva červená, nejsilnější čakra třetí, nejslabší druhá, aura šedá s průblesky původní modré.

e) Nejtěžší háček: Kamarádka chodila s Turkem a pozvala ji na narozeniny, tam ji lámal jiný Turek, velmi starý, zásadně sex odmítala, ale postupně ji opil a umluvil. Myslí si, že ji pak ve spánku zneužili i další přítomní cizinci, ale není si jistá. (Měla odřenou vagínu a na vnitřním stehně u ní popálení od cigarety).

Nejhezčí háček: Předchozí stálý partner. Myslela si, že se vezmou. Byl to jediný muž, jemuž dokázala být 100% věrná. Odjel hrát hokej do Ameriky a vztah postupně vyvanul. Dodnes se z rozchodu nevzpamatovala.

f) Duchovní partneři: Jeden z exmilenců byl Hare Kršna víry, ten ji přivedl k zájmu o jógu a Indii. Je možné, že i někteří další byli z New Age duchovna, ale moc se o tyto věci u chlapa nestarala, s jedním byla na buddhistické přednášce nějakého Dána, zřejmě Diamantové stezky, ale je to dávno a odešla v půlce přednášky. Regrese do minulých životů prozatím rovněž neprodělala.

Církevní příslušnost: Žádná, ale poslední rok si oblíbila jógu a indickou Rišikeš; zde postupně spala s Indem, Izraelcem a ještě s jedním Indem, který učí hathajógu „natvrdo“ a přezdívají mu „guru Pankáč“.

Víra v boha: Ano, v něco jako Bůh věří, ale neumí a ani Ho nebo To nechce popsat, rozhodně Boha nepovažuje za starce na obláčku.

• Obr 10.  Foto Já jsem Šiva ve vagíně©JD, 2011

Vyjádřit metafyzický vztah k oceánu se pokoušejí mnozí surfeři hláškou „jdu do kostela“, čímž oznamují, že jdou surfovat. Guru Jára v Casanova Sútře vzhledem ke své tantrické víře pro změnu říkává  „jdu do Jóni“.

g) Bydliště KLADNO, ale kvůli farmaceutickým studiím také Hradec a Budějovice.

Stálý partner: Ano, ale nepovažuje ho za partnera pro budoucnost, spíše za průběžnou jistotu, než najde toho pravého. Její současný partner je klasický hodný „rozvařený brambor“, který doma v Kladně vůbec netuší, jak aktivní citový a sexuální život jeho láska žije. Přesto postřehla, že během jejich vztahu si přestala věřit a snadněji tloustne.

Dál jsou VŠE /…/  slova tantrika Guru Járy, ve kterých po prvním levelu odháčkování dává  asistentce doporučení pro Ilonu:

„Ilona je tak zanesená, že bude problém očistit ji natolik, aby její energie našla jí kdysi karmou souzeného partnera a aby mohla žít to, co jí dle karmy po právu patří, a co si někteří exmilenci skrze nekvalitní černé háčky přetahují do svých životů. Nekvalitních háčků je skutečně moře, jako by Ilona byla magnet na tyto týpky. Ale protože její původní, kdysi dominantní kundalíní energie je skvělá, výjimečná, mohli bychom zkusit zachránit to nejlepší během dalších sezení. Do doby, než se mi z temné energie odebraných Iloniných háčků podaří zotavit, budu potřebovat, aby pravidelně každý den cvičila tato přípravná cvičení Durgy : ….

Musí vědět, že když s těmito cvičeními začne, musí je vydržet cvičit po celý jeden menstruační cyklus; pokud na to nemá vůli, raději ať ani nezačíná, protože tím může narušit celý výsledek odháčkování. Na druhou stranu zahájení těchto cvičení je mou podmínkou pro to, abych ji přijal ke druhému levelu (tzn. další odháčkování), protože zpracování hutné energie jejích háčků, ve spojení s problémy evokovat do její blízkosti andělské bytosti, vyžaduje náklonnost Durgy.

TECHNICKÉ POZNÁMKY TANTRIKA GURU JÁRY:

Dočasný celibát ani vegetariánskou dietu či půst v jejím případě není nutné dodržovat, ale bylo by dobré, kdyby si dnes či zítra zašla na chvíli porozjímat do chrámu (lhostejno, které církve). A potřeboval bych, aby si zapsala dnešní sny.

Nerad bych se Ilony dotkl, zkuste to nějakou ženskou cestou, pomohlo by mi, kdyby si na druhý level odháčkování umyla nohy. Andělské bytosti se k nám nechtěly přiblížit a čistit jejích 40 těžkých háčků pouze s hněvivými božstvy Kálačakry je neskutečně zdlouhavé a namáhavé.

Když už budete u hygieny, ocením, pokud si propříště  vyčistí zuby, bez urážky, skutečně se mi těžko přes pach česneku s kdovíčím jen těžko vizualizovala jako nejkrásnější a nejhezčí žena ve vesmíru – moje Mahámudra.

V kontrastu s těmito výhradami je, že o oblast  jóni a spodní prádlo pečuje výborně.  Astromódně z toho vyplývá, že klade důraz především na sex a esoteriku 8. domu, zatímco svou individualitu (1. dům-ústa) a Boha (12. dům-chodidla) zanedbává; z toho vyvozuji, že její duchovní snažení  k ničemu, kromě momentálních prožitků, nepovede. Proberte to s Ilonou astrologicky, jako dvě ženské, jestli by to nechtělo změnu životního stylu.

Výsledek,  jak vše dopadlo, naleznete v popisce v rámci Prologu zde >>>

♣  Zdroj Archív Guru Járy, uvolněný v rámci edice Vzpomínek tantrika. Tato edice vychází výhradně pro urovnání nepřesností zveřejněných vzpomínek Hany Pavlíčkové, Veroniky Jirsíkové atd… na intimní život s Óm nadsamcem.

Studenty tantry a pravidelné čtenáře bychom rádi upozornili, aby si studijní materiály z edice Vzpomínky tantrika vždy vytisknuli, protože jednoho dne, až se situace způsobená zmiňovanými individuy vrátí do harmonie Vesmírných zákonů, bude veřejné vydávání odtajněné duchovní nauky zastaveno. A dostat se poté ke vzácné duchovní nauce půjde opět jen tradiční cestou, v Tibetu nazývanou „od ucha k uchu“, tedy pouze zasvěcující osobní výukou, například skrze kurzy pro muže, ženy, páry a skupiny, na které se lze již dnes přihlásit na adrese hackykurz@poetrie.cz (pokud na váš email do 40 dní neodpovíme, raději si nás vyhledejte osobně či telefonicky).

Zájemkyně o odháčkování (jako služba Bohu a planetě zdarma, více viz kniha Casanova Sútra, k dostání v knihovnách a knihkupectvích) se mohou přihlásit na: prosim_odhackujte_me@poetrie.cz.

Pro zájemkyně o odháčkování Guru Járou máme skvělou zprávu: ženy žijící v České republice již nepotřebují povolení od senátora. Tuto příjemnou novinku způsobilo zlepšení situace popsané na podzim v Mementu Dobeš aneb Striptýz České ústavy (k vidězde>>>)

O toto zlepšení se zasloužili:

mezinárodní organizace (např. Helsinský výbor), česká média, výměna ministra vnitra, podpora od kulturních institucí, jako jsou galerie a divadla, reakce veřejnosti na přepadení České veřejnoprávní televize silovými složkami (PRVNÍ OD 21. SRPNA 1968), a samozřejmě podpora od vás, vážení čtenáři, protože bez ohledu na to, jste-li kritici nebo fandové Guru Járy, sledováním našich webů se stáváte reflektorem demokracie, reflektorem, jenž nám spolu s médii dal světlo naděje, že poté, co jsme zatáhli za pojistku demokracie, tedy senát, se do naší vlasti navrátí staré časy prezidenta Havla.

Ano, největší zásluhu na zlepšení situace New Age věřících žen je nutno přičíst chápavým a politicky odvážným senátorům, kteří se mužně zastali desítek pro víru pronásledovaných žen a svým podpisem stvrdili to, co je zaručeno ústavou České republiky – s vědomím, že demokracii nehlídá papír, nýbrž lidé, které si volíme a ze svých daní platíme.

Situaci, o které se nesmí mluvit, a která se netýká přímo Guru Járy (jeho pikantní osobnost se má stát pouze krycím dýmem) nejlépe vyjádřil senátor České republiky (č. 5):

„Samozřejmě, že vám pozvánku na Spiritual Trekking  podepíšu. Praktiky, které jsou na vás uplatňovány, pamatuji z 50. let!“

(Výrok senátora České republiky v roce 2010)

(Pozvánku, o níž senátor hovoří, naleznete vidězde >>> a některé z dalších reakcí českých senátorů na ni zde >>> anketa).

Rádi bychom předali poděkování, kdy všech 325 pro víru pronásledovaných žen děkuje za pomoc všem, co se zasloužili o zlepšení jejich životní situace.

Štěstí těchto žen  bohužel nemají  mediálně méně známé minoritní církve, hnutí, sekty, kulty a věřící jednotlivci , kteří obzvláště na Moravě žijí v atmosféře 50. let, která zde alternativnímu duchovnu  začala být zaváděna již krátce po odchodu prezidenta Havla z úřadu. Volby na tento regionální úpadek demokracie nemají žádný vliv.

(Pokud jste takto nábožensky utlačováni a nevíte si s  tím rady, napište nám, pokusíme se vám pomoci, bez ohledu na druh vaší víry nebo toho, co o vaší víře říká propaganda: charta2010@poetrie.cz.).

PS: Pokud vás přinutili mlčet, nepište podrobnosti. Jen napište, co říct můžete. Pokud neodpovíme, raději nás vyhledejte osobně).

Díky zmiňovanému zlepšení  pro české občanky toužící po odháčkování již není nutné s sebou přivézt povolení od senátora, nýbrž stačí notářky potvrzené prohlášení, že si před odháčkováním přečetly rubriku Guru Jára BOWLING MEDIA (ZDE >>>).

(U neplnoletých a nesvéprávných dívek a žen POTVRZENÍ PODEPÍŠE zákonný zástupce).

Češky dlouhodobě žijící mimo Česko a mimo muslimské země mohou přijet bez jakýchkoliv potvrzení, stejně jako přijíždějí ženy ze zemí, kde demokracie a práva žen na vlastní rozhodování fungují. Omlouváme se ženám z České republiky, že jejich hlas volby je zpochybňován, a že nadále nestačí pouze jejich slovní prohlášení – není to naše rozhodnutí.

• Obr 11.  Život je odvaz ©JD, 2011

Přejeme vám krásné a SEXY léto plné lásky a milování, a pokud chcete tip na výlet za inspirací, doporučujeme Exhibici Guru Jára 2011 na světově věhlasném (u nás překvapivě pozapomenutém) zámku Duchcov, ve kterém psal své Vzpomínky benátský milovník Casanova, a ve kterém můžete načerpat auru velkých dobrodružství pro svůj život.

Pokračování zde>>

….


Comments are closed.