Aktuálně Guru Jára řádí v Olomouci

Posted by aura On July 19, 2011 Comments Off

..

..I. Tantrické ráno jsem zahájil hodinovou meditací, po níž jsem skočil pod peřinu na teplé tělo mudry. Snad jen Bůh může dát příjemnější dotek vesmíru. I když naše vášeň brala kontrolu vůli, vše se odehrálo v radosti s líbáním a dotýkáním, k průniku nebo vyvrcholení jsme nepokračovali, byla by škoda nedodržet celibát v poslední den před akcí.

Tak jak boxerští šampióni několik týdnů před mistrovským mačem drží celibát, který v nich má znásobit smrtící instinkt, tak tantrik drží celibát před seminářem, zaměřeným na tantru pravé ruky, aby znásobil působení všeobepínající lásky.

Následuje tradiční ranní rozcvička ukončená třemi shyby na jedné ruce, sprcha, miska ovesné kaše a už startuji auto do sídla moravských arcibiskupů, dnes ráno má můj úspěšný tantrický seminář Toulání po hvězdách premiéru v historickém centru města Olomouc.

Tělocvična na „hradě“ se promění v měsíční energii ženského jinu, kdy se každý z účastníků skrze speciální meditace a bionergie, veřejnosti známé jako energie reiki, dotkne své animy-vnitřní ženy, aby pak v další fázi skrze energii slunečního jangu potkal svého jungiánského anima-vnitřního muže. Práce se vydařila, lidé jsou nadšeni, proměněni, omlazeni a mé duchovní poslání naplněno. V dalším kroku, v dalším dni semináře, není celibátu třeba – ba naopak – protože další krok spočívá ve spojení Animy s Animem před tváří Saturna, je celibát nevhodný. A tak se rozhlížím, s kým strávím noc, která nás dělí od nedělního vyvrcholení Toulek po hvězdách. Než své rozhlížení dokončím, moje věrná studentka a technická organizátorka semináře Hana Pokorná mě vhodí do náruče magicky vyhlížející třicítky se slovy:

Járo, máš zajištěn nocleh tady u Romany Jedličkové.

Je to umělkyně a žije teď sama.

Zamrká na mě významně Hana Pokorná, jež se zasloužila o založení první čajovny na Moravě, legendární čajovny u Bílého Slona.

Nechci Hanku zklamat, a tak pečlivě studuji svou spolunocležnici Romanu, která přes to, že je o několik let starší než já, má mladistvou auru a štíhlé, super vysoké tělo.

Mé oči sjedou na  srdeční čakru – na vysokou holku má dobré kozy, pomyslím si – a pokročím v prohlížení do Romanina třetího oka, vidím v něm velmi těžké minulé životy, ale u ženy s magickými havraními vlasy až na prdel, jež naprosto přehluší lehce stárnoucí tvář s havraním nosem, bych nic jiného nečekal.

Oči? Kdo by se chtěl bavit o očích, že ano, snad jen nějaký impotent.

Romana mě naviguje svým červeným golfem na okraj historického centra Olomouce, kde vjede do úzkého průjezdu. Utahaný ze semináře jsem rád, že v průjezdu do domu nenechám obě boční zrcátka. Škoda, že se záhy ukáže, že pička Romany Jedličkové rozhodně takto těsná není, ale nepřebíhejme.

Nejdřív musím projít dvorem a Romaniným parádním skleníkobytem, ve kterém si připadám jak v Kopeckého bejváku ve filmu Adéla ještě nevečeřela, tolik kytek pohromadě jsem neviděl ani v přírodě, do všeho hraje víkendové bezreklamní pásmo rádia Evropa 2 a letmé pohledy plné chlípných choutek k ukojení.

Láska prochází žaludem a taky žaludkem, skvělé jídlo překonalo prvotní ostych a za chvíli si to dlouhé tělo prohlížím v celé kráse nahoty. Jak si tak při pozorování ležím na zádech, Romana Jedličková mi pohyby pánve masíruje stehna, koule i žalud. Vlasy ji do toho šlehají po tváři i zádech.

Opilá vášní a zároveň odhodlaná dodržovat pózu slušné ženy středního věku, spokojuje se s občasným polibkem a osaháváním mých paží. Mé myšlenky doposud zaměstnané prohlížením těla a aury Romany Jedličkové přeskočí k tantrické prostopášnosti cesty levé ruky. Ze všech technik agora sádhuů pro polohu Vodnáře, tedy ženy nahoře čelem k milenci, Romanu nejvíce vyrajcuje pohyb, jemuž říkám sbíječka. Mužova stehna pod ženou se zvednou, pevně vzepřou a začnou během ženiny  přirážecí jízdy s neuvěřitelně rychlým a dlouhým pohybem sbíječky. Tento dvojhlas těl milenců připomíná rozdílný rytmus pohybu jezdce a koně.

Na chvíli se zdálo, že Romana nad sebou ztratí při neobyčejném požitku ze sbíječky uvnitř svého těla vládu. A stalo se, padla na mou hruď a teprve po notné chvíli řekla, že od mládí miluje ježdění na koních, a že u toho měla stejné pocity, jako když rozběhne závodního koně do trysku.

A tak na Romaninu počest přejmenuji sbíječku na trysk koně, což ve své hlavě udělám letmo během mého pokusu vysoukat se ze závalu bezvládného obřího těla Romany Jedličkové.

Sedě nad ní pozoruji bublání Romaniny aury – je zvláštní, jak moc dokáže milování pročistit barvy naší aury, potom pohlédnu do jejích minulých životů a vidím, že se její karma začala pročišťovat,  pak koňačku, jejíž prsa se mi líbí, políbím pětkrát nebo šestkrát na bradavky a rty. Je v nich hodně vlhkosti a potu.

Pak nastavím zadek Romany Jedličkové tak, abych si ho před zásunem mohl hezky užít. Zatímco hladím a mačkám hezký zadek a občas přejedu záda konečky Romaniných dlouhých havraních vlasů, napojuji se na běh myšlenek po prvním tantrickém kole odpočívající Romany.

Čekám tradiční myšlenky plné otázek typu „budeme spolu chodit“? A místo toho vidím:

Jsem tu nahá s guru Járou a on obdivuje mou prdel. Jaká absurdita. Proč mi brutálně osahává prdel? Doufám, že nebude jak to staré prase, se kterým jsem spala vloni – ten mi nejdřív takto ošahával prdel, a pak si vlezl do vany a vystrčil na mě své zvadlé přirození s žádostí, abych mu ho honila.

Jak byl ožralý, tak během honění usnul. Hlava se mu ponořila do vody plné špinavého prádla. Smála jsem se, když jsem viděla, jak polyká tu špínu z namočeného prádla a pracího prášku. Když přestal kuckat, pustil na sebe horkou sprchu a při třetím pohonění se udělal. Postříkal mi ruku a zase usnul.

Při telepatii nikdy nevíte jistě, zda čtete vzpomínky na minulost, přání do budoucnosti a nebo potlačené příběhy anima-animus, jež jsou sestřihem reality, snů, filmů, knížek, potlačených pudů, sexuálních fantazií a vynořujících se obrazů obav.

Rozhodně, Romanko, nemusíš mít strach, že bychom skončili u „hoň mě hoň mě“, pomyslí si a…

Guru Jára se vrhl na ženu jako vystřelený šíp. Ještě sice neejakuloval, ale čurák mu tvrdě stál a jistě by stříkal, kdyby s pohyby nepřestal.  Když skončil, začal líbat oholená místa a vystříkal se na holý klín, celý nadšený svým dílem, jak skvěle vzrušením sténající Romanu ošoustal.

V dalším kole dlouze střídal rychlé pohyby s pomalými a přizpůsoboval se pocitům mudry. Když pak bomba vybuchla, nasměrovala výstřik naprosto přesně na místo určení. Romanin zadek zaplavilo semeno a Guru Jára ryčel rozkoší. Romana nepřestala, jen její pohyby pánve se zpomalily přesně podle stupně vzrušení. Guru Jára něžně vtíral do ženiny vagíny sliny, ta byla úplně bez sebe dosaženou rozkoší, pak zírala na ulepený úd Guru Járy, jenž v její dlani pomaličku ztrácel svou pevnost. Chlípnost tantrika natolik vyčerpala, že se nakonec svalil na pohovku. Romana si o prostěradlo otřela dlaň a usnula rovněž v překvapeném pocitu, jak tantra dokáže vybičovat smysly až za hranu materiálního světa.

…Toulání po hvězdách mělo tradiční vyvrcholení v sobotu večer, takže neděle slouží k ukotvení a prohloubení znalosti technik New age… Ne každý měl žhavou noc jako Guru Jára, a tak je nedělní dopoledne proloženo mnoha doteky a masážemi… nakonec, po setkání se Saturnem vlastního  horoskopu, tedy podle alchymistické víry:

Jak nahoře tak dole…po setkání s nejupjatější částí naší osobnosti, které uvnitř každého Tuláka po hvězdách probíhá v průsečíku představ, skutečností a magických invokací, nastala závěrečná modlitba v kruhu, po níž započala loučení a odjezdy. Každý chce na závěr urvat osobní radu Guru Járy – přitom si nikdo neuvědomuje, jak moc musí být Guru Jára po dvoudenním maratonu unaven. Jako vždy jsou obzvlášť neodbytné „spiritual gruppies“, jimiž se seminářové duchovno hemží stejně jak koncerty kapel.

Tak se dívám, zda by mě některá z gruppies nedokázala vyspravit z únavy z desítek lidských aur, které jsem celý víkend čistil a projemňoval. Nehledám krásu nebo sexappeal, nýbrž pochopení s péčí, a tak mě zaujme drobná, na prvním pohled tuctová slečna, jejíž dotazy vykazují větší míru klidu a vyzrálosti než dotazy ostatních gruppies.

Zhruba třiadvacátnice Martina Šindelářová se záhy ukáže jako velmi slušná a nevzrušivá žena – takový ten typ, co do dvaceti spal s jediným mužem, se svým dědečkem, a co se pak upíná na každého, kdo ji obejme. Na to nemám sílu, a tak, ač velmi unaven, vyrážím za jinou.

To, že bylo rozhodnutí správné, často nikdy nezjistíme, ale v případě odmítnutí Martiny Šindelářové se mi po letech správnost mého rozhodnutí ukázala v celé nahotě jejího těla.

Oklikou přes několik lidí se mi doslova vnutila coby stará známá s nárokem na protekční setkání kvůli jejímu odháčkování. Z chlapů lúzrů a podivínů, co jí háčky a třpytkami prošpikovali vnitřní auru vagíny, jsem se vzpamatovával snad týden, no snad jsem tím Martince Šindelářové, jež se tehdy již znovu jmenovala jinak, pomohl restartovat její upachtěný sex a milostný život, byla by škoda, kdyby naše poslední setkání končilo pouhou vzpomínkou na ubohé obcování stárnoucí gruppies, která se jako poslední ze staré party konečně dočkala tolik let odkládaného průniku se svým guru.

Ženy jako Martina Šindelářová mi ukázaly, že typická melancholická hloubka „ošklivějších“ děvčat vzniká z toho, že se v posteli nestýkají s kvalitními chlapy, a tak jejich háčky rychle vedou k vyprázdnění životní energie.

Pravým opakem byla fantastická jóni ženy, do jejíž péče jsem se svěřil znaven olomouckým seminářem. Mladá krásná talentovaná soudkyně Judr. Eva Bučková, jež to časem dotáhne až do senátu krajského soudu, mi auru vyspravila do hodiny.

(Pozn. redakce: JUDr. Eva Bučková se v létě 2011 stala další obětí čtyři roky trvající náboženské genocidy a byla nucena pro svou tantrickou New age víru odstoupit ze své pozice soudce, což se stalo poprvé v dějinách Evropské unie. Charta2010@poetrie.cz Judr. Evě Bučkové velice ráda s čímkoliv pomůže. Modlíme se k Bohu, ať stejný osud nepotká dlouholetého studenta Guru Járy, předsedu okresního soudu JUDr. Tomáše Garguláka a další.)

————————————————————————————————————————————————

Předpremiéra 17. knihy Guru Járy De Sade sútra volně navazuje na tantrický román Casanova sútra, který seženete v knihovnách, knihkupectvích a nebo online zde.

Další ochutnávky De Sade Sútry, tak jak jste byli zvyklí u internetových předpremiér Casanova Sútry, naleznete zde na webu 24. září 2011 ve 20:00.

V milostných scénách jsou použity citace z knihy Markýze de Sade 120 dní Sodomy aneb škola Libertinství, jež je považována nejen za literární klasiku, ale rovněž za první encyklopedii sexuologie. Autor knihu rozepsal a nedokončil během věznění v Bastile, kde podnítil svým voláním z okna na kolemjdoucí civilisty slavné dobytí Bastily – ve Francii státní svátek, připomínajícím revoluci, jež v Evropě zavedla platnost lidských práv pro všechny, nikoliv jen pro vrchnost…

Markýz de Sade pokračoval v psaní a za svůj nejzdařilejší román Justina a Julietta byl znovu – tentokrát doživotně – uvězněn. Jeho příběh stejně jako příběh Casanovův nebo Crowleyův v mnohém připomínají aktuální dění kolem klasika českého New age Guru Járy.

Při korekturách jsme přihlíželi k překladům 120 dní Sodomy z roku 1993 a 2009 (překlad pana Jiřího Žáka považujeme za nejpovedenější český překlad vůbec).


Comments are closed.